• Crem logo
  Crem logo

  OM OSS

Close both eyes to see with the other eye.

- Rumi


Alt image
Stacks Image 327

HOS OSS SKAL ALLE BLI SETT

Crem Livsstil består av Tone Lundstein og Lone Torvik. Begge er tidligere dansere og ønsker å videreformidle sin pasjon og lidenskap for en sunn og sterk kropp.


 • TONE LUNDSTEIN

  Hudterapaut, massør
  yogainstruktør

  Tone flyttet glad og fornøyd fra Nes på Hedmark til Oslo i 1985. Der begynte hun på Den norske balletthøgskolen, og jobbet som danser på vann og land.Tone har vært eier og daglig leder i Crem siden 2008. Hun er utdannet hud- og kroppsterapeut, og undervist ballett i flere år og praktiserer ballett, pilates og yoga. Hun har utdannelse fra Yoga Medisine (Tiffany Cruikshank ,LA), og undervist yoga de siste 3 årene her på Crem, privat timer og små gruppe timer – på ulike nivå.

 • LONE TORVIK

  Massør
  Pilatesinstruktør

  Lone flyttet glad og fornøyd fra Ålesund til Oslo i 1995. Der begynte hun på den gang da «Statens balletthøgskole», utdannet seg som danser. Hun har jobbet med kompanier som Oslo Danse Ensemble, Dansdesign og de siste 10 årene i Ingun Bjørnsgaard Prosjekt og fått sett verden fra mange scener. Hun har undervist mye i moderne dans, og i 2006 utdannet hun seg som pilates intruktør. I aug 2016 fullførte hun sin utdannelse som massør på Axelsons Bodywork School.


 • BRITTINA BERG

  Alt image
  Stacks Image 368

  Vårt mål i livet er ikke å bli perfekte, men å bli balanserte og hele mennesker. Brittina er utdannet pedagog fra Universitetet i Oslo. Hun har undervist både barn, ungdom, voksne, i Norge og i utlandet. Brittina har praktisert yoga ca. 15 år og er utdannet Yin Yoga instruktør. Brittina praktisere oppmerksomt nærvær som hun også legger vekt på i yoga undervisningen.

 • ELI VILLANGER

  Alt image
  Stacks Image 379

  Eli har lang erfaring som danser, koreograf og instruktør i dans, yoga og pilates nationalt og internationalt.Hun har utdannelsen fra Den norske operaballett, Statens balletthøgskole og European Dance Development Center i Nederland. Som yogaintruktør har hun sin utdannelse fra Ashtang Yoga Sri K Pattabji Jois og Derek Irland og som Pilates instruktør fra Y-Lab.

 • GRY JEBSEN

  Alt image
  Stacks Image 411

  «Sitting is the new smoking». En særlig kjærlighet til ryggen og alle som har stillesittende arbeid. Ønsker å skape «kontorrevolusjon» hvor bevegelse er en naturlig del av dagen. YogaTherapeut studier i India.

  Flere yogalærer utdannelser fra Hatha yoga og YogaWorks (blanding av ulike stilarter) og ariel yoga. Utdannet sivilmarkedsfører, jobbet i kontormiljø i inn- og utland. Nå fulltids yogalærer og yogaterapeut (1 til 1).

 • VIVIAN KOOHNAVARD

  Alt image
  Stacks Image 424

  Profesjonell danser fra Gøteborg. Jobber med Nationalballetten i Den Norske opera og ballett. Har sin pilates utdannelsen fra Stort pilates.

  "Jeg har arbeidet med dansere og ikke dansare, både unge och eldre, og jeg er klar over forskjeller av mobilitet og fysikk när det kommer til ulike klienter. Jeg tilpasser mitt program med vanskelighetsgrad til hva klientene er komfortable med. Med min brede utdannelse innom dans tar jeg sjansen på å bruke de erfaringene jag har til å utvikle nya veien for mennesker som tar mina klasser som skal hjelpe dem att oppnå det de vil"

My Image