• Privattrening

Noen ganger trenger man litt ekstra drahjelp for å komme igang med treningen. Hos oss kan du få personlig veiledning i yoga og pilates.
Vi hjelper deg med å gjøre deg sterkere og tryggere på din egen trening.

Privat timer:
1 time kr 800
5 timer kr 3400
Må brukes innen 6 måneder.

Privat duo:
1 time kr 950
5 timer kr 4000

Spatrening
kr 2750
Inntil 5 personer

En sammensatt trening- og velværeopplevelse for en gruppe inntil 5 personer.


 • PILATES:

  Pilates er en enkel og effektiv treningsform med fokus på styrke mage og rygg, samtidig som man jobber mot lange fleksible muskler.Det er en trening med stabilitet og kroppskontroll som mål. hvor bruk av pust spiller en stor rolle. Fokuset er på den indre støttemusklaturen slik at man jobber mot å bære kroppen på en korrekt måte. Pilates er en fantastisk trening for å forebygge rygg og nakke problematikk.

 • VINYASA FLOW:

  En yoga stil avgrenet fra ashtanga yoga. Bevegelsene synkroniseres med pusten og man setter sammen posisjonene så det blir til en dans. Her kan man kombinere øvelsene etter hvilket tempo, fokus og nivå timen har. I en Vinyasa Flow yoga time jobber vi med styrke, balanse og smidighet som bygger opp både kropp og sjel.

 • SOFT YOGA:

  En restorativ og terapeutisk yoga time. En roligere vinyasatime, hvor fokuset er å bygge linjene i kroppen og styrke kroppen til å bære seg selv på en sunn og riktig måte. Timen er for alle som trenger å gjenvinne energien både fysisk og mentalt. Passer for deg som har opplevd en lengre sykdomsperiode, stress eller bare ønsker en rolig yoga time. Passer også for nybegynnere.

 • ASHTANGA YOGA:

  En av vår tids mest populære yogaform. Pusteøvelser, solhilsener, bestemte serier med asanas/posisjoner som blir mer avansert for hvert nivå, samt meditasjon.

 • YIN YOGA:

  Yin yoga har røtter i kinesisk filosofi og medisin, og legger vekt på å finne mental ro og energi til å takle livets utfordringer. Livet idag er preget av hektisk aktivitet, vi skal være effektive og målrettet (yang). Yin yoga gir oss lov til å fokusere på den andre delen av oss, det rolige, det undersøkende og det meditative. Vi retter oppmerksomheten på pusten og observere hva som skjer i
  kroppen når vi ligger i asanaene (stillingene). Yin yoga passer for alle som ønsker fysisk og mental fordypning. Du behøver ikke være spesiell myk eller fleksibel, du jobber ut fra dine forutsetninger.

 • RESTORATIV YOGA:

  Rest, renew and restore
  Trenger du å hente deg inn? Føler du deg trett og slapp? Har du vondter i kroppen? Eller ønsker du bare å slappe av og stresse ned, da er Restorativ Yoga noe for deg.

  Gjennom enkle yoga stillinger, støttet opp av puter og pledd, går pulsen ned og du vil oppleve dyp avspenning. Restorativ Yoga gir deg ro og fornyet energi.

My Image