• YOGA

«Asana will make the body light Pranayama strenthen prana Dharana purifies the intellect Meditation purifies the mind»

- T.K.V. Desikachar

Crem Livsstil tilbyr ulike stiler yoga klasser og på ulike nivå.

Ashtanga, Vinyasa Flow og Yin basert yoga vil gi elevene flere muligheter til å finne det som passer best for seg. Yoga gjør trening til noe godt og autentisk, uansett hvilken bakgrunn og erfaring man har. Crem ønsker å være et sted som tilbyr individuelt yoga program basert på elevenes anatomi og utvikling – med den tradisjonelle yoga som base.

 • VINYASA FLOW:

  En yoga stil avgrenet fra ashtanga yoga. Bevegelsene synkroniseres med pusten og man setter sammen posisjonene så det blir til en dans. Her kan man kombinere øvelsene etter hvilket tempo, fokus og nivå timen har. I en Vinyasa Flow yoga time jobber vi med styrke, balanse og smidighet som bygger opp både kropp og sjel.

 • SOFT YOGA:

  En restorativ og terapeutisk yoga time. En roligere vinyasatime, hvor fokuset er å bygge linjene i kroppen og styrke kroppen til å bære seg selv på en sunn og riktig måte. Timen er for alle som trenger å gjenvinne energien både fysisk og mentalt. Passer for deg som har opplevd en lengre sykdomsperiode, stress eller bare ønsker en rolig yoga time. Passer også for nybegynnere.

 • ASHTANGA YOGA:

  En av vår tids mest populære yogaform. Pusteøvelser, solhilsener, bestemte serier med asanas/posisjoner som blir mer avansert for hvert nivå, samt meditasjon.

 • YIN YOGA:

  Yin yoga har røtter i kinesisk filosofi og medisin, og legger vekt på å finne mental ro og energi til å takle livets utfordringer. Livet idag er preget av hektisk aktivitet, vi skal være effektive og målrettet (yang). Yin yoga gir oss lov til å fokusere på den andre delen av oss, det rolige, det undersøkende og det meditative. Vi retter oppmerksomheten på pusten og observere hva som skjer i
  kroppen når vi ligger i asanaene (stillingene). Yin yoga passer for alle som ønsker fysisk og mental fordypning. Du behøver ikke være spesiell myk eller fleksibel, du jobber ut fra dine forutsetninger.

 • CREMS YOGAPILATES:

  For deg som ønsker å trene en kombinasjon av Yoga og Pilates. Her settes sammen elementer av styrke, strekk og pust til en helhetlig treningstime. Avsluttes alltid med en avspenning.


“namaste”

Namaste can be broken down into its constituent parts to describe its meaning. The word “nama” means “to bow,” while “as” is translated as “I.” Finally, “te” means to you. Putting this together, namaste means “I bow to you.” The deeper meaning of namaste is that of respect, from one yoga practioner to another. “For a teacher and student, namaste allows two individuals to come together energetically to a place of connection and timelessness, free from the bonds of ego-connection”.

My Image