• MASSASJE

Calm is a super power.

- yoga poem

TA VARE PÅ DEG SELV


Massasje

Massasje er bra og viktig for både kropp og sjel. Klassisk massasje løser opp spente muskler i hele kroppen, og fremmer helse og velvære.Enten du trenger behandling mot spesifikke plager, eller bare ønsker å slappe av med en velværemassasje, kan vi hjelpe deg.

Sammen velger vi mellom lettere eller mer dyptgående behandling. Musklene smidiggjøres og hvert ledd smøres med nærende olje. Kroppen får påfyll og musklene nytt liv. Det er tid for avslappning og det er tid for gjennvinning av ny energi.

Vi senker dine hevede skuldre og går forsiktig til verks før vi begir oss ut på muskelgrupper som roper på hjelp. Vi hører deg.

Kroppsskrubb

Designet for å behandle og gi velvære til kropp og sjel. Vi bruker en kombinasjon av de beste terapeutiske salter, leirer, aromatiske oljer og botaniske ekstrakter, sammen med varme og berøring. Alle våre termalterapi-behandlinger tilpasses hudens helse. Innledes med tørrbørsting av kroppen.

Polerende saltskrubb med egenskaper som tilfører fuktighet og næring. Mineralsalter og alger eksfolierer, mens hudglattende enzymer løser opp døde hudceller. Naturlige oljer og ekstrakter stimulerer sansene og virker rensende og pleiende. Varmen styrker kropp og sjel.

Delikat, renset havremel og riskli fjerner døde hudceller, lysner og reduserer hyperpigmentering. Huden klargjøres for opptak av rike, mykgjørende planteoljer. Denne behandlingen er til å spise opp og huden føles sunn, ren og fløyelsmyk.

My Image